Vectorpixel realizează design grafic pentru mape de prezentare, broșuri, cărți de vizită, cataloage. Vă oferim soluții cu un design unic, modern și plăcut.

Echipa noastră știe ce funcționeaza și ce nu, atunci când vine vorba de tipar. Anii de experiență și proiectele de succes acumulate ne fac experți în design-ul de print! Fie ca aveți nevoie de un logo, broșură, carte de vizită sau un pachet complet, Vectorpixel vă poate oferi design-ul profesional de care aveți nevoie.

Atunci când proiectam materialele pentru tiparire avem o abordare diferită de web, fiindcă prezentarea informației este diferită și este percepută în mod diferit atunci când este pe suport de hârtie.

Impactul vizual dat de un design grafic de calitate profesională este important pentru succesul oricărei persoane, afaceri sau organizație. Ne asigurăm ca materialele de identitate vizuală / branding respectă liniile definitorii ale identitatii companiei, exprimă profesionalism și oferă o impresie de durată.

ROEN
Zmeu Bicle - Biciclete, Piese Accesorii biciclete si Echipamente ciclismZmeu Bicle - Biciclete, Accesorii si Echipamente