Logo-ul trebuie să fie un semn care să te ajute să ieși în evidență printre concurenți! Sigla companiei (logo-ul) va ajuta la creșterea și dezvoltarea afacerii. Un logo realizat profesionist și de bun gust, asigură clienții ca au ales o companie de încredere.

La Vectorpixel ne luăm timp pentru a înțelege pe deplin afacerea și obiectivele dvs. pentru o nouă campanie de marketing sau o reproiectare a identității companiei. Echipa noastră vă pune la dispoziție experiența și cunoștințele acumulate pentru crearea unei soluții de marketing, care va ajuta afacerea dvs. sa fie una de succes.

Cu acest mesaj în minte ne străduim să încorporam viziunea dvs. de design, cu creativitatea și experiența echipei noastre. Acest lucru ne asigură că procesul de branding permite numelui dvs. să aibă o impresie de durată pe web, print, și în alte locuri în care ați putea folosi imaginea grafică.

Echipa Vectorpixel poate realiza o identitate vizuală de la zero sau putem reface complet imaginea existentă, astfel încât rezultatul final să se plieze perfect pe nevoile companiei.

Pentru a ajunge la varianta finală a siglei, echipa noastră vă propune mai multe variante grafice de logo, în funcție de cerințe și posibilități, pentru a fi siguri ca rezultatul final este cel care se potrivește cel mai bine afacerii dvs.

Sigla reprezintă acel semn care se va repeta în toate lucrările pe care le va realiza clientul - de aici importanţa capitală a siglei. Semnul siglei, fontul şi culorile ei vor impune mai departe design-ul website-ului companiei şi lucrărilor de tipar.

De multe ori sigla este realizată in grabă, la înfiinţarea firmei sau la realizarea unor cărţi de vizită, fără să i se dea prea multă importanţă. Abia apoi, în timp se percepe mai bine importanţa ei, atunci când se vede cum arată pe un site, pe o mapă, pe maşina etc.

ROEN
Zmeu Bicle - Biciclete, Piese Accesorii biciclete si Echipamente ciclismZmeu Bicle - Biciclete, Accesorii si Echipamente